Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Waarom Kreg verbindingen

Kreg-verbindingen zijn ongelooflijk stabiel, snel en eenvoudig te maken. Honderdduizenden professionele houtbewerkers, schrijnwerkers en timmerlui wereldwijd vertrouwen op deze techniek. Want Kreg biedt de beste combinatie van snelheid, stabiliteit en eenvoud. Ontdek vandaag nog het verschil!


Ongelooflijk snel.
U zult versteld staan als u ziet hoe snel uw projecten klaar zijn, wanneer u zich niet langer hoeft bezig te houden met complexe maatberekeningen voor boringen, spantijden en wachttijden voor het drogen van de lijm. Met Kreg-verbindingen kunt u dat allemaal achterwege laten en gewoon uw werk voltooien. Test vandaag nog de Kreg Jig® en ervaar wat het betekent om projecten in uren in plaats van dagen te kunnen afronden
Eenvoudig rekenwerk.
Leg de zakrekenmachine maar weg en begin aan het werk! Kreg-verbindingen komen hun beloftes na en in tegenstelling tot andere technieken hoeft u hier geen tijd te verspillen met berekeningen van afstanden of boormaten. Eenvoudig rekenwerk. Snelle en nauwkeurige resultaten. Kreg Verbindingssysteem™.
Lijm is optioneel.
Het is tijdrovend en vuil, maar het beste eraan is dat het louter optioneel is! In tegenstelling tot penverbindingen, deuvel- of lamellenverbindingen garanderen de schroeven in elke Kreg-verbinding een solide steun zonder extra hulp. Dit betekent dat: als u geen lijm wilt gebruiken, hoeft dat ook niet.
Kracht die overtuigt.
Het is snel en het is eenvoudig, maar het is ook enorm sterk! In tegenstelling tot andere technieken benut Kreg Joinery™ het mechanische voordeel van stalen schroeven om de stevigheid van de verbinding op lange termijn te maximaliseren. Op deze stevigheid zitten professionele houtbewerkers al jaren te wachten en nu is ze eindelijk voor iedereen bereikbaar!
Duizenden toepassingsmogelijkheden.
Kreg-verbindingen kunnen bij talloze toepassingen worden gebruikt; of u nu een stoel of een kast maakt, knarsende vloerplanken repareert, houten materialen of prachtig hardhout bewerkt, Kreg-verbindingen zijn altijd een prima keuze. Wat er ook moet worden gerepareerd, de Kreg-verbinding helpt!
Te investeren tijd gehalveerd
Kreg Verbindingssysteem™ spaart tijd en geld in elke stap van het werkproces. U hoeft zich niet meer bezig te houden met het omslachtige uitrichten van deuvelgaten of urenlang aan een penverbinding te werken: gewoon pocket boorgaten boren, schroeven indraaien en op naar het volgende project. Boren, Schroeven. Klaar!
Betaalbaar.
Geen massa's klemmen of dure zagen en schuurmachines vereist. Kreg-verbindingen zijn ongelooflijk spaarzaam en behoeven slechts de eenvoudigste werktuigen. Alles wat u nodig hebt, is een Kreg Jig®, een boormachine, een klemhaak en een zaag. Veel plezier met het verbinden!