Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Verkopen op Woodbizz

Deelnemen aan het Woodbizz partnerprogramma

Om ons assortiment voor onze klanten zo aantrekkelijk en compleet mogelijk te maken, werkt Woodbizz samen met gekwalificeerde partners die hun artikelen aanbieden in de webshop van woodbizz.com. Het partnerprogramma heeft als doel het assortiment van Woodbizz voor de doelgroep "de professionele houtbewerker en iedereen die gepassioneerd hout wil bewerken" zo interessant en uitgebreid mogelijk te maken. Wij streven naar een zo volledig mogelijk assortiment aangeboden door betrouwbare aanbieders die met hun producten een toegevoegde waarde leveren aan en de missie en de assortiments strategie van Woodbizz onderschrijven.

Criteria
We selecteren onze partners zeer zorgvuldig. Hierbij staat het aanbieden van een excellente winkelervaring en service aan onze internet-klanten centraal. Om deel te nemen aan het partnerprogramma vragen wij u als partner te voldoen aan onderstaande criteria:

  • Snelle levering (90 % uit voorraad) naar de klant in eigen beheer
  • Volledige tweetaligheid NL/FR in de afhandeling van de orders en de communicatie met de klant.
  • Aansluiting bij het partnerprogramma is alleen mogelijk met artikelen die in aanmerking komen producten uit hout te bewerken of te vervaardigen.
  • Tevens is het belangrijk dat u d servicevoorwaarden aanbiedt waar Woodbizz voor staat , dus:
    • Gratis verzending vanaf 250 €
    • 14 dagen retourrecht
    • Verzending met een koerierdienst die in de Benelux en Frankrijk de distributie verzorgt in eigen beheer (vb: GLS, UPS)

Waarom partner worden van Woodbizz.com?
Het partnerprogramma geeft u de mogelijkheid om via woodbizz.com uw producten aan te bieden in Benelux en Frankrijk.

Onder het motto "SAMEN STERK" streven wij ernaar een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden voor onze klantengroep: professionele houtbewerkers, schrijnwerkers, meubelmakers, amateur houtbewerkers, houtdraaiers, sculpteurs, enz.

Interesse?

Bent u een retailer of leverancier aan onze klantengroep, voldoet u aan alle bovenstaande selectiecriteria en heeft u interesse om deel te nemen aan het Woodbizz partnerprogramma? Vul het aanvraagformulier in met meer informatie over uw producten.

Wij nemen zo snel mogelijk met u contact.

Type de karakters die u in de afbeelding hierboven ziet.