Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Over Woodbizz

Woodbizz b.v.b.a.

Kortrijksesteenweg 1008 Bus001
B-9000 Gent (Belgium)
B.T.W: BE 0656.780.565
Tel: +32 (0) 9 2962118
E-mail: info@woodbizz.com


Beste bezoeker,


In de eerste plaats willen wij u bedanken voor uw bezoek aan onze website.
Bij Woodbizz hebben wij ons als doel gesteld zowel aan de vakman als aan de gepassionneerde houtbewerker een uniek assortiment producten aan te bieden. Dit assortiment wordt u aangeboden door geselecteerde aanbieders en wordt voortdurend uitgebreid.

Onze verbintenis

Geteste kwaliteit
De aanbieders bij Woodbizz hebben jarenlange ervaring in machines en materialen voor de professionele houtbewerker. De producten die zij in ons programma aanbieden selecteren zij zeer zorgvuldig. Zij bieden u enkel producten aan waarvan wij overtuigd zijn dat ze zowel op functionnaliteit als kwaliteit aan onze eisen voldoen. Enkel producten van gereputeerde merken waar wij vertrouwen in hebben komen in aanmerking. Vooraleer een product in ons assortiment wordt opgenomen moeten de kwaliteit, de functionaliteit ons overtuigd hebben. Pas dan zijn wij bereid om het u via onze webshop aan interessante voorwaarden aan te bieden. De goedkoopste producten waarbij enkel de prijs de hoofdrol speelt, zijn niet ons handelsmerk. Woodbizz gaat in de eerste plaats voor kwaliteit.

Uw waarborg
Bij uw aankoop geniet u uiteraard over een degelijke garantie die wij u samen met de producenten van onze producten aanbieden. Al onze producten genieten een waarborg tussen 1 en 3 jaar (bij gebruik in normale omstandigheden)

Ons advies
Wij willen u niet enkel ons product verkopen via internet. Onze aanbieders geven u ook advies. Via onze support staan zij ter uwer beschikking voor alle vragen over de producten in ons assortiment. Heeft u vragen, laat niet na om ons of de aanbieder te contacteren.

Onze service
Wij laten uw machines herstellen in samenwerking met de producent. U kan de aanbieder uw defecte producten opsturen of ze door zijn tussenkomst bij u laten ophalen. Samen met de fabricaten van deze producten streven wij ernaar u een snelle en degelijke service te bieden. Overschrijden de herstellingskosten 125 euro, dan wordt u eerst een bestek bezorgd. Enkel na uw akkoord en in gemeenschappelijk overleg wordt de herstelling dan uitgevoerd.

Niet tevreden, geld terug.
Bij Woodbizz heeft u 14 dagen na levering het recht om uw aangekochte goederen terug te sturen, als ze ongebruikt zijn en zich nog in onbeschadigde originele verpakking bevinden. Er worden geen vragen gesteld, de waarde van de aangekocht goederen wordt u binnen de 30 dagen terugbetaald.

We wensen u veel plezier bij het bezoeken van de Woodbizz shop en hopen dat u hier vindt die u zocht.

Met vriendelijke groeten,

Het Woodbizz team