Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Onze verbintenis

Geteste kwaliteit

Verkopers die hun producten aanbieden bij Woodbizz hebben jarenlange ervaring in machines en materialen voor de gepassioneerde en de professionele houtbewerker. De producten die zij in ons programma aanbieden selecteren zij zeer zorgvuldig. Zij bieden u enkel producten aan waarvan zij overtuigd zijn dat ze zowel op functionaliteit als kwaliteit aan hun eisen voldoen. Enkel producten van gereputeerde merken waar Woodbizz en zijn verkopers vertrouwen in hebben komen in aanmerking. Vooraleer een product in het assortiment wordt opgenomen moeten de kwaliteit ende functionaliteit ons overtuigd hebben. Pas dan zijn zij bereid om dit u via onze webshop aan interessante voorwaarden aan te bieden. De goedkoopste producten waarbij enkel de prijs de hoofdrol speelt, zijn niet ons handelsmerk. Woodbizz en zijn verkopers gaat in de eerste plaats voor kwaliteit.

Waarborg

Bij uw aankoop geniet u uiteraard over een degelijke garantie die wij u samen met de producenten van de producten aanbieden. Al onze producten genieten een waarborg van 2 jaar (bij gebruik in normale omstandigheden)

Advies

Wij willen u niet enkel ons product verkopen via internet. Wij geven u ook advies. Wij staan ter uwer beschikking voor alle vragen over de producten in het assortiment. Heeft u vragen, laat niet na om ons te contacteren.

Service

Wij laten uw machines herstellen in samenwerking met de producent. U kan de verkoper uw defecte producten opsturen of ze door zijn tussenkomst bij u laten ophalen. Samen met de fabricaten van deze producten streven wij ernaar u een snelle en degelijke service te bieden. Overschrijden de herstellingskosten 125 euro, dan wordt u eerst een bestek bezorgd. Enkel na uw akkoord en in gemeenschappelijk overleg wordt de herstelling dan uitgevoerd.

Niet tevreden, geld terug.

Bij Woodbizz heeft u tot 14 dagen na levering het recht om uw aangekochte goederen terug te sturen.